Peacock Audio

Peacock jsou nejnovější sluchátka společnosti Sendy Audio. Poté, co výrobce vyvolal senzaci modelem AIVA, představuje nyní ještě propracovanější model, který přesvědčí i ty nejnáročnější posluchače.

Společnost Sendy Audio během dvou let vývoje optimalizovala membránu, aby dosáhla ideálního kompromisu mezi stabilitou a hmotností. Podařilo se nám jej vyrobit tak tenký a lehký, že frekvence do 40 kilohertzů s vysokým výkonem a impulsivitou nejsou pro Peacock žádným problémem.

Peacock využívá technologii Quad-Former: magnetostatický měnič se skládá ze zdvojených magnetů a zdvojených cívek po stranách membrány plus zdvojených cívek na každé straně membrány. Celkem čtyři cívky na každé straně membrány zajišťují, že membrána vytváří všude stejné vibrace při stejné frekvenci. Oboustranný magnet zajišťuje rovnoměrnou magnetickou sílu v poli. Výsledkem je vynikající konverze magnetické energie, dobrá konzistence, nízké zkreslení, což zajišťuje vynikající schopnost reprodukce hudby. Díky tomu máte pocit, že posloucháte hudbu jako na živém koncertě.

Samotná skříň je přesně opracovaná na CNC strojích, aby poskytovala optimální pracovní prostředí bez vibrací pro membránu a cívky. Mřížka potažená 24karátovým zlatem je chytrým designovým prvkem a dala modelu Peacock jeho jméno, protože připomíná roztažený paví ocas. Je obklopen čistě broušenou, lakovanou a leštěnou dřevěnou skořepinou, která dodává každému pávovi zvláštní pocit a vzhled. Náušníky zajišťují vynikající pohodlí při nošení a jsou snadno vyměnitelné. Ke sluchátkům je přiložen přibližně dva metry dlouhý, velmi kvalitní kroucený kabel. Připojení sluchátek je navrženo jako 4,4milimetrový konektor Pentaconn, který lze pomocí přiložených adaptérů upravit na 4pólový XLR nebo 6,3milimetrový jack, což umožňuje připojení ke všem kvalitním sluchátkovým zesilovačům. Sendy Audio Peacock je nyní k dostání za 1 500 eur v obchodech a online na www.audiodomain.de.

Společnost Sendy Audio založili pánové Zhou a Pan v roce 2016. Hlavními produkty jsou magnetostatická sluchátka pro profesionální a high-end hi-fi sektor. Sendy Audio je značka společnosti Dongguan SIVGA Electronic Technology Co, Ltd. Pan Zhou působí v oblasti vývoje sluchátek již téměř 20 let. Před založením společnosti Sendy Audio byl hlavním technickým inženýrem přední továrny na sluchátka. Byl zodpovědný za výzkum a vývoj, včetně designu sluchátek, mechanických součástí a řemeslného zpracování výrobků. Během své kariéry v této společnosti spolupracoval s mnoha mezinárodně uznávanými značkami hi-fi sluchátek a podílel se na výzkumu a vývoji produktů, což hrálo velmi důležitou roli v růstu těchto značek.

Pan Pan je již mnoho let milovníkem audiofilních sluchátek. Je vybaven velmi citlivým sluchem a usiluje o maximální kvalitu zvuku. Pan Pan má takříkajíc "zlaté uši" a má velmi bohaté zkušenosti s laděním zvuku sluchátek. Pan Čou a pan Pan jsou přátelé z dětství. Sendy Audio založili společně, protože sdílejí stejnou lásku a vášeň pro hudbu a snahu o kvalitu sluchátek. Společnost Sendy Audio byla založena jako samostatná značka pro obzvláště kvalitní výrobky. Návrh, vývoj a výroba jsou integrovány, Sendy Audio má vlastní výrobní závod. Od svého založení se společnost zaměřuje především na výzkum a vývoj sluchátek a nastavuje vysoké standardy v oblasti designu výrobků. Důraz je kladen na maximální kvalitu zvuku výrobků. Všechny výrobky mají svůj vlastní jedinečný styl. Materiál a výrobní proces výrobků jsou na nejvyšší úrovni.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies