T+A Solitaire P-SE

Přetiskujeme zprávu společnosti Altei:

Planární sluchátka SOLITAIRE P-SE

Solitaire P-SE představují další krok společnosti T+A k nové řadě sluchátek. Stejně jako řada reproduktorů Solitaire i nová Solitaire P-SE symbolizují hudební zážitek, expertízu a důvěru v design a vývoj zvukových měničů, které jsou charakteristickým výrobkem společnosti se sídlem v Herfordu již po dobu 41 let. Tato nová sluchátka typu Over-Ear byla vyvinuta týmem mladých techniků a zkušených fyziků, kteří sdílejí společnou hlubokou vášeň pro hudbu. Planární magnetické měniče jsou velmi podobné elektrostatickým zařízením, neboť jejich membrána je také tvořena tenkou membránou poháněnou silným magnetickým polem. Rozhodnutí začít vývojem planárního magnetostatu a teprve poté pokračovat elektrostatickým zařízením bylo založeno na zjištění, že magnetostat má širší oblast použití, protože nevyžaduje napájecí napětí – jako je tomu u elektrostatických měničů.

Minimalistický design Solitaire P-SE odvozený ze Solitaire P odkazuje na ikonickou řadu T+A HV a stejně jako všechna ostatní zařízení T+A oslovuje především uživatele, kteří oceňují estetiku, hudbu, inovaci a řemeslné zpracování. Cílem Solitaire P-SE je především přiblížit špičkový produkt uživateli. Sluchátka se sofistikovaným planárním magnetostatickým designem s ultra lehkým kuželem a planárním driverem nabízí obrovské fyzikální výhody a vede k excelentním zvukovým vlastnostem a tedy nejsou levná, ale oproti staršímu a dražšímu sourozenci je tu podstatný rozdíl. Otevřená konstrukce solitaire P-SE předchází problémům rezonance uzavřených systémů a umožňuje nerušenou vibraci membrány. Polštáře náušníků jsou vyráběny ručně v Německu. Skládají se ze syntetické hypoalergenní kůže a přírodní kůže Alcantara. Z tohoto důvodu jsou při kontaktu s pokožkou velmi příjemné i při dlouhém poslechu.

Od měniče TPM 2500 až po připojení náhlavního mostu je každá jednotlivá součástka a podsestava vyráběna v nejpřísnějších možných tolerancích pomocí přesných dedikovaných nástrojů. Konstrukce sluchátek využívá různé plasty s rozdílnými vlastnostmi, které jsou vybrány podle funkce a konkrétního použití: košíčky vykazují velmi vysoké vnitřní tlumení, třmeny a upevnění mostu jsou mechanicky odolné a extrémně robustní. Povrchové úpravy jsou provedeny speciálními laky vyvinutými pro letecké aplikace. Sofistikovaný design TPM 2500 ve spojení s uspořádáním magnetů, zvukovodem a membránou linearizuje zvukové pole a charakteristiku vyzařování. Hudba je reprodukována ve své nejčistší podobě: Solitaire P-SE ukazují hudbu takovou, jaká je. Přirozená, naprosto věrná reprodukce je prvním přikázáním všech zařízení T + A.

PARAMETRY

Typ sluchátek
Otevřená kryjící ucho

Typ měniče
Planární magnetostatický

Impedance
45 Ohmů

Frekvenční rozsah
8 Hz – 45 kHz

Zkreslení

< 0,015 % @ 100 dB Maximální SPL

> 130 dB

Rozměry měniče
elipsa 110 x 80 mm

Možnost připojení
Kabel nesymetrický jack 6,35 mm, symetrický 4,4 mm Pentaconn

Použité materiály
Termoplast, nerez ocel, umělá hypoalergenní kůže, alcantara

Hmotnost
440 g bez kabelu

Více na www.altei.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies