T+A Caruso

Přetiskujeme zprávu společnosti Altei:

Již na podzim 2008 představila německá společnost T+A první model Caruso tedy stereofonní systém nahrazující tehdejší konvenční mini systémy a stolní FM přijímače. A mise byla splněna! Ve velmi krátké době se Caruso stal oblíbeným společníkem a během pěti let produkce si našlo mnoho nadšených uživatelů. Jeho následníkem byl potom Caruso Blue, který pokračoval v nastoupené cestě, ovšem s přidáním prvních síťových služeb. A nyní společnost T+A následuje tento příběh úspěchu a nabízí zcela revidovanou verzi, která zcela reflektuje současný vývoj internetových technologií.

Název Caruso je již zavedenou značkou pro kompaktní systém all-in-one a je synonymem pro zařízení, které je moderní, aniž by bylo poplatné momentálním módním trendům, a které upřednostňuje podstatu před povrchními efekty a jednoduše oslavuje hudební požitek.

Nový Caruso vychází z celohliníkové konstrukce. Využívá tedy materiál, jehož pevnost a odolnost je ověřena v leteckém a kosmickém průmyslu.

Tato konstrukce zaručuje, že zařízení bude vaším společníkem po mnoho let, nikoli jen jako krátkodobý módní doplněk. Společnost T+A má více než čtyřicetileté zkušenosti v oblasti navrhování a výroby zvukových zařízení a tyto byly plně využity k vytvoření přístroje s malou stopou, které ovšem poskytuje mimořádně dobrý zvuk. To jednoduše znamená, že audiofilní zvuk již není jen doménou velkých systémů pro rozměrné místnosti.

Stejně jako jeho předchůdci je Caruso velmi kompaktní hudební systém v designovém hávu, který osloví i nastupující generaci milovníků dobrého zvuku. Jedenáct let po svém uvedení si zachovává řadu charakteristických prvků svých předchůdců a dodržuje konstrukční principy T+A i nadčasový design. Změny exteriéru jsou ovšem minimální jen nová o něco větší jednotka vypadá ještě elegantněji a exkluzivněji. Vnitřní design je ovšem zcela nový a samozřejmě využívá nejnovější komponenty a technologie. Caruso je nyní schopen reprodukovat hudbu ze všech v současnosti používaných zdrojů:

CD , internetové rádio, servery pro síťovou hudbu, paměťové médium USB, přenos hudby Bluetooth z mobilních zařízení, rádio DAB + a FM, analogové zdroje jako gramofon s předzesilovačem, digitální zdroje, jako jsou televizory a set-top boxy atd.

Přístroj přehrává ve stereu všechny tyto zdroje ve vynikající kvalitě prostřednictvím 7 integrovaných reproduktorových systémů. Výkonové zesilovače, z nichž každý generuje až 300 W výkonu, jsou připojeny přímo k reproduktorům zatímco aktivní výhybka zajišťuje, že signály do jednotlivých reproduktorů jsou přesně definovány. Integrovaný digitální procesor umožňuje uživateli vybrat různé zvukové charakteristiky, což umožní nastavit zvukové parametry pro umístění na stole stejně jako v polici knihovny. Přístroj přináší při své velikosti neuvěřitelnou zvukovou energii. Caruso je první T+A zařízení vybavené operačním systémem NavigatorOS se 7palcovou dotykovou HD obrazovkou, která poskytuje intuitivní ovládání všech funkcí systému, a také zobrazuje působivým způsobem obaly přehrávaných zdrojů. Přístroj lze pochopitelně ovládat i dodávaným dálkovým ovládáním a pomocí aplikace pro iOS a Android.

V případě potřeby lze spodní část Carusa osvětlit pomocí integrovaného LED pásu (lze pochopitelně vybrat mezi různými barevnými režimy a řídit intenzitu osvětlení).
Nový Caruso bude k dispozici od začátku února 2020.

Výstupní výkon
300 W pro vestavěné reprosoustavy
Soundsystém
DSP ovládané stereo, 7 reproduktorů
Vstupy
2 x analogový, 3 x digitální, USB, LAN, WLAN
Výstupy
PRE-Out, Subwoofer Out, sluchátka
Zdroje
CD mechanika, FM a DAB+ radio, Bluetooth, Streamovací klient

Hudební služby
Tidal, Deezer, Amazon Music, qobuz, Spotify Connect
Další možnosti
Gracenote Music ID Services, Airplay 2, Amazon Alexa

Rozměry
29 x 29 x 27 cm
Hmotnost
12 kg

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies