Node Audio Hylixa

S britskou značkou Node Audio (a modely) Hylixa a Hylixa Signature jsme se již setkali (ve spodní části textu Jak to slyší v zahraničí - díl VI. - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení ) konkrétně s originálními reprosoustavami Node Hylixa Signature (s inovativní konstrukcí) viz úvodní, následná a závěrená fotografie. Dnes stejný výrobce, tak trochu stejně inovativně, bojuje proti vibracím. A ty jak Hi-Fi, tak našemu sluchu i celému tělu škodí Vibrace přenášené na člověka - SZÚ | Oficiální web Státního zdravotního ústavu v Praze odkaz je trochu nadsázka, ale jen trochu - onen urputný boj v Hi-Fi světě proti rušivým vibracím napříč kontinenty probíhající, je naprosto správný a "jen tak dál a víc a houšť".

Node Audio Hylixa

Dnes o tom nejmenším Hi-Fi "komponentu" na úvodní fotografii, novince značky, jenž ho sama popisuje (viz úvodní titulek, nebo také): "Nejefektivnější upgrade vašeho systému". Novince která dostala jméno NODE AUDIO SS-1 EQUIPMENT SUPPORT SYSTEM.

Node SS-1

Node Audio SS-1 (rsp. celý systém podpory - odizolování od vibrací) je víc než jen běžná antivibrační izolace. Každý "puk" SS-1 obsahuje více než jen izolaci, ale také kombinaci nerezové oceli, keramiky a polymerů, které ve vzájemné souhře omezují, kontrolují a zachycují mikrovibrace a rozptýlená magnetická pole z elektronických zařízení, jako jsou transformátory, napájecí kondicionéry, propojovací bloky, napájecí zdroje, streamery, převodníky či zesilovače.

Jejich otočná hlava umožňuje "dokonalý kontakt se spodní stranou zařízení pro maximální přenos energie", říká společnost Node. "Může být optimálně umístěna pod vnitřními součástmi citlivými na zvuk, jako jsou napájecí transformátory, hodiny, kondenzátory a transportní mechaniky, včetně HDD atd. jednak jako odvod vibrací, ale také k soustředění rozptýlených magnetických polí, která by jinak mohla pronikat přes jiné vnitřní součásti. Vnitřní geometrie SS-1 zase pomáhá zabránit nežádoucím vibracím přenášeným okolím, aby se šířily zpět do systému," tvrdí společnost Node.

Jak název napovídá, Support System 1 je základem pro celý ekosystém příslušenství vybudovaného kolem základních izolátorů. Jeho šroubové závity poskytují možnosti rozšíření, včetně držáků racků, kabelových podstavců a kobercových hrotů, přičemž do budoucna spol0čnoste plánuje další rozšíření.

Node SS-1

Node SS-1

Node SS-1

Node SS-1

Node SS-1

Node SS-1

 Node SS-1

Node SS-1

Node SS-1

Výše "běžná" verze, níže s podporou SS-1 ("absolutní" řešení)

Node SS-1

Node SS-1

Node SS-1

Node SS-1

Doporučené ceny Node Audio:
SS-1 Set (3/4 ks) - £810/1.080
SS-1 Spider Rack Mounts Set (4ks) - £393
Carpet Spikes Set (4/6/8/10ks) - £367/550/734/918
Cable Supports Set (6/8/10ks): - £1.670/2.225/2.785

Node Audio Hylixa 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies