mini DSP flex HT

Přetiskujeme zprávu společnosti miniDSP:

Flex HT je od nyní v nabídce
Konečně je připraven na hlavní sezónu! Flex HT je odpovědí společnosti miniDSP zákazníkům, kteří hledají vícekanálový procesor kapesní velikosti s funkcemi HDMI ARC/eARC. Náš tým dokázal do neuvěřitelně kompaktního pouzdra vtěsnat plných osm kanálů výkonu DSP a širokou škálu vstupů a výstupů. Osmikanálový zvukový vstup je prostřednictvím lineárního PCM přes USB Audio nebo HDMI eARC. Další stereofonní vstup je podporován přes optické rozhraní ARC/SPDIF/TOSLINK. V kombinaci s naším pokročilým systémem Bass Management, sadou nástrojů DSP a volitelnou prostorovou korekcí Dirac Live je Flex HT nejvýkonnějším kompaktním vícekanálovým zvukovým procesorem na trhu.

mini DSP flex HT

Doporučená cena: 599 USD

mini DSP flex HTx

Představujeme Flex HTx (obrázek výše, a pak i níže)
A máme tu další zajímavou platformu do našeho portfolia! Flex HTx je větší bratr Flex HT, který se zaměřuje na potřebu vícekanálového procesoru s HDMI ARC/eARC a hvězdnými analogovými a USB zvukovými schopnostmi. Do rackového šasi o velikosti 1U jsme vměstnali veškerou konektivitu, kterou jsme mohli, a přitom jsme zůstali věrni audiofilským specifikacím. Se svými 120 dB SINAD a 127 SNR nastavuje Flex HTx laťku správně provedeného vícekanálového ADC + DSP + DAC.

Osmikanálový zvukový vstup je analogový (RCA a TRS), eARC lineární PCM přes HDMI a USB Audio. Další digitální stereofonní vstup je podporován přes SPDIF a optický TOSLINK. Interně jsme poskytli kompletní sadu funkcí směrování a zpracování zvuku miniDSP flexible: správu basů, parametrický ekvalizér, crossovery, pokročilé programování biquadů a nastavení zpoždění/zvýšení.

Kromě toho je model miniDSP Flex HTx softwarově rozšiřitelný o vícekanálový plně frekvenční systém Dirac Live®, světovou premiéru v oblasti prostorových korekcí. V návaznosti na zaměření miniDSP na cenově dostupný vysoce výkonný zvuk se Flex HTx vyznačuje ve své třídě nejlepšími hodnotami šumu a zkreslení. Displej OLED na předním panelu a ovladač hlasitosti/knoflík umožňují snadné ovládání.

MiniDSP Flex HTx je dokonalým řešením moderního kompaktního procesoru pro domácí kino a vícekanálový zvuk.

mini DSP flex HTx

Doporučená cena: 949 USD

miniDSP SHD Volumio3

Volumio 3 pro řadu SHD
Řada SHD právě získala rozsáhlý upgrade na Volumio 3! Jako obvykle nás stálo mnohem více energie, než jsme očekávali, než jsme otestovali všechny dílky skládačky, ale z výsledků máme obrovskou radost a doufáme, že vy budete mít stejný pocit.

Mezi pozoruhodné novinky této verze patří nově přepracované rozhraní, nový plugin pro Spotify, podpora multiroom, Supersearch poháněný umělou inteligencí Volumio, zobrazení souvisejících interpretů a alb a nový obchod s pluginy. A co je nejlepší, pro všechny majitele řady SHD je zdarma!

Chcete-li upgradovat své zařízení, je třeba provést několik jednoduchých kroků:

Přihlaste se do webového rozhraní Volumio svého procesoru SHD Series a zobrazí se upozornění, že je třeba provést aktualizaci. Upozorňujeme, že během aktualizace dojde ke ztrátě všech nastavení Volumio. Bohužel je to nutné vzhledem k povaze této rozsáhlé aktualizace. (Konfigurace DSP a Dirac Live nebudou ovlivněny.)

Po dokončení aktualizace budete vyzváni k vytvoření bezplatného účtu Volumio, abyste získali přístup ke všem funkcím Volumio Premium zdarma. Stačí kliknout na tlačítko "Zaregistrovat se nyní, je to zdarma".

Naše nejnovější příručky se zabývají novými funkcemi, takže se do nich určitě podívejte a zjistěte více podrobností.
Nyní máte vše připraveno! Užijte si Volumio 3

miniDSP

Nevíte kdo co je miniDSP? Tak vězte (co o sobě říkají): Společnost miniDSP, která byla založena v roce 2009, je technologická společnost zaměřená na platformy digitálního zpracování signálu (DSP) pro audio aplikace. Jsme milovníci zvuku a sídlíme v Hongkongu, hektickém, ale zábavném městě. Vzhledem k tomu, že se nacházíme 1 hodinu cesty od Šen-čenu, největšího čínského centra výroby elektroniky, máme výhodu, že jsme součástí "dění". Naše vášeň pro technologie a naše filozofie "agilního" vývoje produktů jsou hlavními hnacími silami růstu naší společnosti a vlastního duševního vlastnictví. Zůstaňte naladěni na několik vzrušujících let, které nás čekají!

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies