Linnenberg Händel

Zesilovač postavený dle hesla DOKONALÁ SYMETRIE - MAXIMÁLNÍ HARMONIE

Výrobky německé firmy LinnenberG Audio z města Schwerte (das Schwert = meč) ze Severního Porýní-Vestfálska (tj. spolková země až "na druhé straně" Německa od nás, sousedící s Nizozemím a Belgií) pečlivý čtenář Hi-Fi Voice již zná https://www.hifi-voice.com/vsimli-jsme-si/2840-vznosny-linnenberg

HÄNDEL od LinnenberG (to velké písmenko na konci je správně) Audio je výkonový zesilovač třídy A. I když je konstrukce energeticky účinná, klidový proud protékající výstupními tranzistory vytváří teplo. Jeden metr čtvereční (1 m2) plochy chladiče na monoblok rozptýlí opravdu velké množství energie, což umožňuje provozovat HÄNDEL co nejchladnější.

Linnenberg Händel

Přísně vyvážená architektura
Georg Friedrich Händel se vyznačuje zcela vyváženou architekturou, bez přesunů signálu tam a zpět. V důsledku toho jsou použity dva těsně propojené zesilovače, jeden budící modul a druhý pro reproduktorové terminály. Sice to zdvojnásobuje náklady, ale zbavuje zem obvodu přenášení zpětných proudů reproduktoru, což má za následek čistý a nedotčený zemní potenciál.

Efektivní design třídy A
Monobloky Händel využívají efektivní design třídy A, který nabízí všechny vlastnosti čisté třídy A a zároveň snižuje spotřebu energie a tepelné namáhání elektronických částí. To se provádí kombinovaným spínacím předregulátorem a analogovým sledovacím postregulátorem. Výstupní napětí tohoto uspořádání je základem všech ostatních napájecích napětí použitých v zesilovači. Zesilovač díky své stabilitě zdvojnásobí výkon, když se impedance zátěže sníží na polovinu (dokonalé chování zdroje napětí).

Linnenberg Händel

Ultra širokopásmový design
Konstrukce předzesilovačů a řídících prvků s vysokým klidovým proudem třídy A umožňuje rychlost jádra blízkou 1,5 MHz, zpomalenou pouze vstupní a výstupní filtrací, aby odpovídala skutečným požadavkům. S nasazenými filtry měří malý signál a také plná výkonová šířka pásma (!) působivých 400 kHz. Spodní frekvenční limit je kolem 0,3 Hz. V celém rozsahu nejsou použity žádné vazební kondenzátory.

Linnenberg Händel

Nízká hlučnost
Zvuk s vysokým rozlišením je bytostně svázán s nízkým šumem a nízkým zkreslením. Systémový šum je dolní mez rozlišení analogového systému, protože určuje nejmenší signál, který není maskován spodní hranicí šumu. Proto jsou žádoucí nízké hladiny šumu a tím široký dynamický rozsah. A-vážený výstupní šum měří méně než 20 µV; což z něj činí nejčernější ze všech černých pozadí.

Linnenberg Händel parametry 

Doporučená cena (za pár): 29.400 €

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies