Double Bass Record Mat

TOP WING Cybersound Group japonský výrobce originálních "Coreles straight-flux" přenosek (bezjádrového systému s přímým tokem kdy cartridge nemá žádný materiál jádra a pravá a levá cívka jádra jsou uspořádány do tvaru V přímo pod magnetem - díky tomu hrot zachycuje kolísání magnetického toku produkovaného zvukovými drážkami a reprodukuje je do zvuku přímo a přesně).

Jednoduchá a geniální myšlenka je bezjádrový systém přímého toku, jedinečná technologie, která nejen zachovává výhody stávajících přenosek MC a MM, ale také odstraňuje nevýhody.
Tento výrobce z města Higashimurayama (prefektura Tokio) aktuálně přichází s dalšími originalitami, dvěma patenty - nad apod LP.

"Double Bass Record Mat" je podložka pod gramofonovou desku, která využívá speciální technologii vyvinutou na základě let výzkumu a testování. "Zjistili jsme, že většina komerčních nahrávacích rohoží měla tendenci snižovat nízké frekvence, což vedlo k většímu důrazu na střední a vysoké frekvence," řekí zástupce firmy. Na druhou stranu tento výrobek využívá speciální patentovaný polyesterový materiál s vynikajícími vlastnostmi tlumení nárazů ve dvouvrstvé struktuře. V porovnání s komerčně dostupnými gramofonovými podložkami se dramaticky zlepšuje nízkofrekvenční odezva a je lákavé, že byly vylepšeny i prvky jako zvukové pole a lokalizace.

S ohledem na povrch štítku je střední část oříznuta asi o 1,0 mm, aby se vytvořil schod. Zabráněním nepatrné mezery mezi etiketou a otočným talířem se zvyšuje stupeň přilnavosti a efekt je ještě více cítit. Tloušťka je asi 3 mm, průměr je asi 290 mm, průměr otvoru vřetena je asi 7,1 mm, krok povrchu štítku je asi 1,0 mm a hmotnost je asi 240 g. Barva je černá se stříbrnými vločkami. Cena je 93.500 JPY

Druhý patent „Record Coupler“ není produkt jako běžný stabilizátor, který „drží a stabilizuje desku s hmotou hlavního těla“, ale „tento produkt jako materiál tlumící nárazy je kombinován s tělem desky a je lehčí než gramofon. talíř" určený k vytvoření spojení dvou lehkých hmot. Materiálem je také patentovaný polyester.
Zbytečné vibrace jsou potlačeny tlumením nárazů při zachování pružné struktury. To umožňuje kazetě zachytit signály přesněji, což zlepšuje kvalitu zvuku a vnímání zvukového pole.

Díky lehké konstrukci asi 75 g lze snadno použít i plovoucí gramofony, kde je obtížné použít konvenční stabilizátory s vysokou hmotností, a přitom dosáhnout efektu. Jako materiál je stejně jako talíř gramofonu použit patentovaný polyester. Vnější průměr je cca 50 mm a výška cca 40,5 mm. Barva je modrý mramor. Cena 27.500 JPY

Record Coupler

 

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies