Fluo Pre1

„Fluo“ je synonymum pro „Fast Linear Ultimate Operation“, ale má trochu i naznačovat "flow". A také tři odborníci z Velké Británie, Skandinávie, Německa – a jejich společná vize a svoboda ji realizovat.

Pod touto zcela novou značkou se spojily tři inovativní vizionářské mysli, které vždy přitahovaly pozornost neortodoxními nekompromisními, ale také progresivními přístupy, z kterých vždy plynula nejvyšší zvuková kvalita. Bez nadsázky, sešlo se zde trio světových designérů a inženýrů.

Dosud prezentované produkty jsou tři koncové zesilovače (DM125/DM250/M - jako mono, číslo jako výkon do 8 Ohm - 500) s unikátním N kanálovým MOSFET konceptem, ve třech výkonových variantách. Ole Lund Christensenn tak zdokonalil svůj legendární SLT 250 výkonový zesilovač a jeho nástupce jako SiriuS DM200 a další zesilovače firmy GamuT. Současné modely disponují vnitřními odpory kolem 0,02 ohmů zvládnou enormně složité a nízkoimpedanční zátěže těsně nad zkratem při vysokých výkonech (2x 250, 2x 500 wattů v duálním mono a 1x 1000 wattů při 4 ohmech jako mono). Přidružený adekvátní "super" předzesilovač PRE1 je již také v nabídce.

Keith Martin, hlavní mozek a výkonný ředitel společnosti Isotek Systems, jednoho z předních poskytovatelů úpravy napájení pro A/V aplikace, která začala v roce 1999, kdy ji mnozí ještě viděli jako voodoo, přispívá svým hlubokým know-how průmyslového designéra a marketingového experta. vedle jeho technických znalostí.

Kurt Olbert je navíc osvědčený odborník na mechaniku, materiály a absorpci / difuzi i vodivost a tlumení, který se proslavil svou vlastní firmou Clearlight Audio s obzvláště výkonnými racky a reproduktory, ale především s OEM gramofonem . vývoj (např. Thorens) a vyrobil RDC směsný materiál, který vynalezl. Jeho Fluo Analog vystavený na veletrhuPohon „Jubilee“ by se měl vyznačovat optimalizovaným použitím materiálů, zcela novými, možná přelomovými přístupy v detailech, maximální flexibilitou díky modulární konstrukci, maximální nastavitelností a přizpůsobivostí, od čehož člověk přirozeně očekává dechberoucí zvuk. I zde jsou čtyři desetiletí zkušeností soustředěny v mistrovské dílo.

Ceny jsou typu "když na to nemáte neotravujte", všechny prezentované komponenty jsou v pětimístném cenovém rozpětí vzhledem k jedinečné nabízené ekvivalentní hodnotě. Těch pět cifer je v eurech

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies