TP Vision P5

Přetiskujeme zprávu společnosti TP Vision:

Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, představila svou již 3. generaci obrazového procesoru P5, který se v nových televizorech OLED stará o zpracování a vylepšení obrazu. 3. generace má dvoučipové uspořádání, ve kterém druhý čip zdvojnásobuje výpočetní výkon a přináší 30% vylepšení obrazové kvality ve srovnání s druhou generací procesoru.

Loňská druhá generace čipu P5 v OLED modelech Philips získala 47 ocenění a vyhrála ve dvou slepých testech. Třetí generace ještě vylepšuje obrazový výkon a přináší vylepšenou redukci šumu, ostřejší obraz a přesnější barvy, včetně té pleťové. To vše bez ohledu na zdroji obrazu.

Nový procesor nabízí lepší obrazovou kvalitu ve formátech HDR10, HDR10+ a nově i v Dolby Vision. Tento formát divákovi nabízí nevídaný jas u světlých scén i působivě temné zobrazení v tmavých oblastech.

U HDR obsahu nabízí nová P5 vyšší bitové rozlišení, čímž odstraňuje problémy se ztrátou detailů ve velmi tmavých oblastech a odstraňuje nežádoucí páskování.

Vývojáři třetí generace procesoru P5 úzce spolupracovali s Dolby, aby maximalizovali výhody procesoru P5 pro HDR. Kromě toho tento procesor vylepšuje také obraz v SDR a HDR10/HDR10+.

Nový procesor také redukuje šum díky sofistikované analýze pohybu a prostorové a časové redukci šumu, ovšem bez rozmazání obrazu. 3. generace přidává vylepšení kontury, výpočet bitové hloubky a sparse filtering pro ještě čistší a ostřejší obraz.

K funkci Vylepšení detailů byla přidána funkce Ochrana a obnova detailů, která zajišťuje lepší výsledky při přepočtu původních pixelů na jemnější a ostřejší pixely. Nový Dejaggy filtr vylepšuje zobrazení diagonálních obrysů. Výsledkem je viditelně detailnější obraz.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies