Loewe bild 3

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Společnost BaSys, výhradní distributor produktů Loewe, představuje na českém trhu novou řadu televizorů této německé značky – Loewe bild 3. Tyto televizory vynikají pro značku Loewe tradičně luxusním designem, který demonstruje moderní minimalistické provedení. Tomu odpovídá také možnost volby barvy televizoru i akustické tkaniny soundbaru a také řada instalačních možností, zahrnující několik volitelných stolních či podlahových podstavců nebo možnost instalace televizoru do volného prostoru na otočnou tyč.

Ruku v ruce s exkluzivním provedením televizorů Loewe bild 3 jdou jejich vynikající vlastnosti. Nabídka zahrnuje obrazovky s velikostí úhlopříčky 40“ (102 cm), 48“ (122 cm) a 55“ (140 cm), přičemž všechny využívají podsvícení Edge LED a jsou dostupné ve vysokém rozlišení Ultra HD s tím, že u nejmenšího modelu mají zákazníci možnost zvolit také rozlišení Full HD. Všechna provedení disponují čtyřmi HDMI UHD vstupy, pomocí kterých lze připojit všechna potřebná zařízení. Přehrávání obsahu v rozlišení Ultra HD je podporováno z domácí sítě, z USB disku, přes HDMI, nebo také prostřednictvím DVB tuneru. Televizory jsou vybaveny duálními tunery pro kabelové, digitální terestriální (DVB-T2) a satelitní vysílání. Díky tomu mohou uživatelé jeden televizní program sledovat a druhý nahrávat na připojený USB nebo Flash disk. K dispozici je také možnost odloženého časového záznamu, která umožňuje spustit nahrávání na připojený disk až po definovaném čase, a to i v době, kdy je televizor vypnutý, nebo uživatel sleduje jiný než nahrávaný program.

Pokud rozšíří uživatel televizor o volitelný originální disk Loewe s kapacitou 1 TB, který lze uložit přímo do útrob televizoru, přidá přístroji další vlastnosti, jako například rozhraní Bluetooth pro bezdrátové přehrávání hudby ze smartphonu, tabletu či počítače, diskrétní poslech pomocí Bluetooth sluchátek či pro připojení bezdrátové klávesnice. Tento modul přidává také funkci Mobile Recording, pomocí které můžete spustit nahrávání na disk vzdáleně pomocí aplikace v chytrém telefonu a také Multi Recording, který umožňuje při sledování jednoho kanálu nahrávat současně další dva vysílané programy.

Technologie Loewe Image+ Active vyhlazuje obraz v rychle se pohybujících scénách, průběžně zlepšuje a optimalizuje ostrost, kontrast, sytost i hodnoty rovnoměrnosti v podání černé barvy obrazu. Nový operační systém Loewe OS nabízí moderní, intuitivní a graficky povedené ovládání všech standardních i internetových funkcí.
Excelentní zvuk díky vestavěnému soundbaru

Působivý zvukový zážitek zajišťuje integrovaný stereofonní systém s výkonem 2 x 40 W, který je přidán pod displej jako plnohodnotný soundbar s reproduktory vyzařujícími směrem k posluchači. Špičkové zpracování zvukových komponent v kombinaci s krátkou signálovou cestou od zdroje k reproduktoru krytého speciálně vyvinutou akustickou tkaninou je zárukou vynikajícího poslechu. Zvukové možnosti dále rozšiřují modely bild 3 s označením DAL, které obsahují navíc dekodéry Dolby Digital Plus a DTS a umožňují umocnit zvukovou kulisu o silný basový podkres připojením jednoho nebo více subwooferů.
Díky vynikajícím zvukovým vlastnostem lze také vyzdvihnout do poslední maličkosti propracované funkce internetového rádia, jehož ovládání lze vyvolat stiskem jediného tlačítka na dálkovém ovladači. V rámci designového řešení prostoru se tak nabízí možnost využít televizor jako jediný zdroj zvuku v místnosti, včetně možnosti přehrávání hudby z internetových zdrojů nebo z centrálního domácího datového úložiště při vypnuté obrazovce.

Optimální designová kompozice

Design je pro mnoho zákazníků stejně podstatný, jako užitné vlastnosti. Proto mohou vybírat z množství variant, které tvoří každý televizor jedinečný. Kromě již zmíněných podstavců, zahrnujících standardně dodávaný hliníkový plát, otočný stříbrný matný stojan a sedm dalších instalačních možností na stěnu, podlahu či instalaci na speciální tyč do takřka jakéhokoliv volného prostoru, lze volit při výběru přístroje barevné provedení samotného televizoru, kterému vždy odpovídá barva rámečku i použité akustické tkaniny. K dispozici je provedení Graphite Grey a Light Grey.

Zachován zůstává typický výrazný prvek, který sjednocuje všechny televizory Loewe a činí je na první pohled jasně rozeznatelnými – kolečko umístěné ve střední části pod displejem. To zastává zároveň funkci indikační stavové LED a u 55“ varianty také přijímacího 3D IR portu.

Nová řada televizorů Loewe bild 3 je ve všech úhlopříčkách k dispozici prostřednictvím prodejců společnosti BaSys, a to v cenovém rozpětí od 50 000 Kč do 82 000 Kč za televizor Loewe bild3.55 DAL o úhlopříčce 55“.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

AAI - ultimativní audiofilské kabely

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

HiFi Morava - Audiovector

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies