Cue 100

Společnost Lyngdorf Audio uvádí na trh zcela nový špičkový reproduktor Cue-100 s dánským designem a nejnovější technologií Purifi.

Cue-100 je první špičkový reproduktor, který kombinuje moderní dánský design s nejnovější technologií reproduktorů Purifi. Nové referenční hliníkové woofery/středotónové měniče Purifi jsou integrovány do jedinečného designu sestávajícího ze saténově černé nebo saténově bílé skříně s masivní dubovou CNC opracovanou základnou, doplněné volitelným látkovým potahem od dánského textilního specialisty Gabriela (k dispozici v pěti barvách).

Dánská společnost Purifi stanovila nové standardy v oblasti reproduktorů díky svým wooferům/středotónovým měničům s velmi nízkým zkreslením. Díky různým inovativním technologiím dosahuje Purifi nejnižších hodnot zkreslení z celého trhu s reproduktory, a tím i nejvyšší možné zvukové neutrality. Nejznámější funkcí je Neutral Surround Geometry, kdy je tvar prostorového zvuku naprosto neutrální. Patentovaný výškový reproduktor Air Motion Transformer společnosti Lyngdorf Audio rozšiřuje tuto úroveň kvality zvuku na nejvyšší frekvence. Výsledkem je mimořádně čistý zvuk a nebývalé rozlišení detailů.

Dánská společnost Gabriel® patří od roku 1851 mezi přední textilní specialisty. Společnost Gabriel® vyrábí nejkvalitnější tkaniny pro nábytek, interiérový design a akustiku místností. Pro reproduktor Cue-100 byl vytvořen látkový obal, který je volitelně k dispozici v šedé, černé, benzínově modré, prašně zelené a červené barvě. Tkanina je certifikována podle normy OEKO-TEX® STANDARD 100. Díky kombinaci korpusu v bílé nebo černé barvě, podstavce v bílé, černé nebo dubové barvě a pěti různých barev látek je možné vytvořit 24 různých designů pro každý obytný prostor.

Ve spojení s digitálním zesilovačem Lyngdorf umožňuje vestavěná technologie RoomPerfect zvukovou kalibraci reproduktoru Cue-100 pro co nejlepší reprodukci hudby v jakékoli místnosti a při jakémkoli umístění reproduktorů. Jako klasický dvoupásmový reproduktor lze Cue-100 kombinovat i s dalšími špičkovými zesilovači.

Každý reproduktor Cue-100 se vyrábí ručně ve společnosti Lyngdorf Audio v dánském Skive. Výroba byla zahájena a první modely budou k dispozici od března 2023. Cena páru začíná na 19 980 eur.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies