Lyngdorf MX-8400

Tedy nejsilnější s příjmením Lyngdorf (u hifi je to obráceně, nejdřív příjmení a pak křestní - měnící se označení modelů).

Lyngdorf MXA-8400 je vůbec nejvýkonnější produkt od společnosti Lyngdorf Audio, který poskytuje 8 x 400 wattů ultralineárního a stabilního výkonu. Obsahuje technologii Purifi EIGENTAKT s inovativní EIGENTAKT ErrorCorrection (EEC), vysoce účinný a pokročilý napájecí zdroj Lyngdorf Audio PowerPerfect, ultra-nízkošumové a přesné analogové vstupní stupně a 4vrstvou hlavní PCB optimalizovanou pro nejlepší čistotu signálu a uzemnění. . S touto řadou funkcí nastavuje MXA-8400 nová měřítka zesilovače v kvalitě zvuku, měřeném výkonu a spolehlivosti.

Technologie Purifi EIGENTAKT s inovativním obvodem EEC
Technologie Purifi EIGENTAKT je výsledkem rozsáhlého výzkumu zaměřeného na přetrvávající problémy v zesilovačích třídy D. Patentovaná EIGENTAKT ErrorCorrection (EEC) zajišťuje ultra vysoký, plný výstupní zisk smyčky (>75dB) v celém audio pásmu. To vytváří extrémně nízké celkové harmonické zkreslení (THD) při jakékoli frekvenci a jakékoli úrovni výkonu, stejně jako bezkonkurenčně nízké mezimodulační zkreslení (IMD), což vede k vysoce rozlišenému a stabilnímu stereo obrazu, kterému se žádná technologie zesilovače nebo provozní třída nevyrovná. Výsledkem je neuvěřitelně neutrální zvukový výkon se zanedbatelným slyšitelným šumem.

Vysoce účinný napájecí zdroj PowerPerfect
8 zesilovačů Purifi s kombinovaným výstupním výkonem 3,2 kilowattů a ještě vyšším špičkovým výkonem představuje extrémně vysoké nároky na napájení, které je u běžných vícekanálových zesilovačů často omezujícím faktorem. PowerPerfect by Lyngdorf Audio je vysoce účinný a pokročilý napájecí zdroj. Se svou integrovanou technologií Channel Balancing Technology a několika ochrannými systémy poskytuje nejlepší základ pro každý kanál, dokonce i se všemi kanály. Je tak energeticky účinný a má tak nízkou spotřebu energie při nečinnosti, že se skříň dostatečně stane chladičem, aniž by byly potřeba hlučné ventilátory. Síťové napájení je odděleno konstrukcí a nevyžaduje žádný externí kondicionér napájení. Chrání reproduktory před hlukem generovaným ze sítě, představuje jemné zatížení sítě a nepřenáší hluk do jiných zařízení.

Nejlepší výkon ve své třídě na všech úrovních, frekvencích a zatíženích reproduktorů
Díky Purifi EIGENTAKT v kombinaci s PowerPerfect je výkon MXA-8400 zachován na všech úrovních hlasitosti a v celém audiofrekvenčním rozsahu. I při provozu nad maximálními specifikacemi bude oříznutí výstupního stupně obnoveno v napěťové i proudové doméně. Je imunní vůči mimopásmovému šumu na vstupním signálu a necitlivý na obtížné zatížení reproduktorů, vždy zachovává plochou frekvenční odezvu. Výstupní kanály jsou přemosťitelné a poskytují výkon až 4 x 800 wattů, aby mohli bez námahy ovládat i ty nejnáročnější reproduktory.

Navrženo, sestaveno a 24 hodin testováno v Lyngdorf Audio, Dánsko
MXA-8400 je sestaven podle nejvyšších standardů kvality v Lyngdorf Audio v Dánsku, kde každá jednotka musí projít 24hodinovým testem se všemi řízenými kanály a musí být změřena, aby splňovala všechny specifikace. To zajišťuje maximální výkon a nejvyšší spolehlivost.

Lyngdorf MX-8400

Doporučená cena 7.999/16.500/8.999 GBP/AUD/EUR

 

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies