Magnum Dynalab

Společnost Colquhoun Audio Laboratories Limited (CALL), přední výrobce vysoce výkonné audio elektroniky a reproduktorů hrdě vyráběných v Kanadě, oznámila akvizici další ikonické kanadské audio značky Magnum Dynalab. Akvizice byla dokončena 31. března 2023 a veškerá výroba, prodej a servis značky Magnum Dynalab budou nyní integrovány do stávajících provozů společnosti CALL, které zahrnují společnosti Axiom Audio a Bryston, LTD v Dwightu v kanadském Ontariu.

"Jsme nadšeni, že můžeme do našeho sortimentu přidat legendární FM tunery a vakuovou elektronkovou elektroniku Magnum Dynalab, a to vše pod jednou střechou díky našim návrhářským, inženýrským a výrobním schopnostem a oceňovaným zákaznickým službám," vysvětlil zakladatel a generální ředitel společnosti CALL Ian Colquhoun.

Společnost Magnum Dynalab byla založena v roce 1984 a vybudovala si zasloužené dědictví revolučních, zdokonalených produktů FM tunerů. První FM tuner společnosti, model FT 101, byl uveden na trh v roce 1985 a sklidil nadšené ohlasy. Pro zvýšení výkonu analogových tunerů začala společnost Magnum Dynalab vyrábět také sortiment směrových i všesměrových FM antén, které jsou často hodnoceny jako nejlepší v oboru. Od té doby společnost Magnum Dynalab uvedla na trh 15 analogových FM tunerů, včetně řady Triode, která do zvukového výstupního stupně zahrnuje elektronkovou technologii. Dnes je nejnovější řada tunerů Magnum Dynalab, nazvaná Dynamyte Series, vybavena pokročilým HD Music Streamerem, díky němuž má každý uživatel na dosah ruky celý svět obsahu. Jim Richards převzal společnost v roce 2014 a až do nedávné akvizice společností Colquhoun Audio Labs působil jako prezident a provozní ředitel.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies