NAD C568

Přetiskujeme zprávu společnosti Ketos:

NAD představuje nový výkonný CD přehrávač C 568
Doplněk nových modelů komponentů řady Classic nabízí nejlepší zvuk ve své třídě, mnoho funkcí a snadné ovládání

NAD Electronics, známý výrobce vysoce výkonných audio/video komponentů, ohlásil svůj nový vysoce výkonný CD přehrávač C 568, vyvinutý se smyslem pro muzikálnost a jednoduchost v duchu nejlepších tradic značky. Model C 568, vytvořený jako přímý nástupce oceňovaného modelu C 565 BEE, bude na trhu od října za cenu 21.990 Kč.

Společně s novým, jemnějším vzhledem byl u modelu C 568 rozsáhle aktualizován návrh vnitřních obvodů a výběr komponentů. Mnoho technologií, které NAD zdokonalil pro přehrávání High-res audio, bylo použito pro přehrávání CD formátu, včetně vysoce přesného taktování pro co nejnižší digitální jitter, nejnovější generace DA převodníků Wolfson a rychlé operační zesilovače studiové kvality odvozené z řady NAD Masters. Celkový efekt těchto změn je dramatický. Vylepšené podání basových tónů při zachování tempa a přesného časování, pro které byl ceněn model C 565 BEE. Hloubka a šířka scény byly rozšířeny a zároveň byla zachována čistota přednesu a průzračná harmonická struktura zvuku předchůdce nového modelu. Ve zkratce nabízí C 568 nejlepší zvuk ve své třídě.

Nový průmyslový design modelu C 568 propůjčuje řadě NAD Classic elegantní nový profil a tvoří ideální pár s novým integrovaným Hybrid Digital DAC zesilovačem NAD C 368. Model C 568 přehrává jak CD tak CD-R/RW a umí dekódovat MP3 a WMA soubory nakopírované na CD-R pro až 10 hodin souvislého přehrávání.

Pro zvýšení pohodlí umožňuje CD přehrávač NAD zvolit funkci opakování jedné skladby, celého disku nebo úseku A-B, programování přehrávání s přímým přístupem z dálkového ovládání (až 40 skladeb) a přeskakování a vyhledávání vpřed i vzad. Fluorescenční displej poskytuje informace o počtu skladeb a jejich délce.

Model C 568 je vybaven novým dálkovým ovladačem NAD CD-9, nabízejícím přistup ke všem funkcím se snadno použitelném rozložení tlačítek.

„Výměna oceňovaného modelu za nový může být riskantní, ale je to přesně to, co jsme udělali s C 568“, řekl Greg Stidsen, ředitel technologií a produktového plánování NAD. „Ale NAD je o neustálém vylepšování a my si byli jisti, že můžeme dosáhnout signifikantního vylepšení osvědčeného produktu. V souladu s filozofií NAD jsme naše investice soustředili do oblastí, které přinášejí největší vylepšení zvuku, a zcela zavrhli líbivosti, které pouze zvyšují cenu a složitost. Výsledkem je pozoruhodný CD přehrávač výjimečné hodnoty.“

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies